Over ons

Al meer dan 20 jaar vertrouwd met hout. Meer dan 20 jaar vakmanschap en kwaliteit met het mooiste natuurproduct: hout. Edro Parket is in de loop der tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een uitstekende naam op het gebied van houten vloeren. Wij leggen en schuren vloeren in Almelo, Borne, Oldenzaal, Hengelo, Wierden, Vriezenveen kortom u kunt ons in heel Overijssel en ver daarbuiten vinden. Uitstekende kwaliteit voor een gunstige prijs staat bij ons hoog in het vaandel.

Edro Parket is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leggen en schuren van houtenvloeren. Goede kwaliteit, daar gaat het om bij Edro Parket.
Uw parketvloer onderhouden, restaureren of speciaal behandelen voor een magnifieke uitstraling is onze specialiteit. Bij b.v. een waterschade of uitbreiding van de parketvloer kunt u rekenen op deskundig advies en een vakkundige reparatie.

Kiest u voor vloerverwarming? Vloerverwarming en houtenvloeren gaan tegenwoordig prima samen. Deze combinatie zorgt voor een behaaglijke vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Om u te kunnen laten profiteren van deze combinatie heeft Edro als parketspecialist voor u een praktisch protocol opgesteld. Dit om zorg te dragen dat u lang en zorgeloos kunt blijven genieten van een schitterende parketvloer die altijd behaaglijk aanvoelt! 

In onze showroom te Zenderen hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan vloeren. Zoals Fetusto en Parador.
Ook vindt u in onze showroom een groot scala aan woondecoratie. In ons assortiment vindt u Eichholtz, Riverdale, Colmore, Long Island Living en vele andere merken. Prachtige schilderijen, Deco-panelen, klokken, potten, en vazen. Te veel om op te noemen.

Dus aarzel niet en kom gezellig winkelen bij Edro Parket en woonaccessoires, u bent van harte welkom in onze showroom.

Adres

Edro Parket
Hoofdstraat 41
7625 PA Zenderen
T 074 26 73 509
E info@edroparket.nl 

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00