Parket schuren

EDRO Parket is uw parket specialist uit Twente voor parket schuren, parket oliën, parket lakken en onderhouden van uw parketvloer of houtenvloer. Goede behandeling van uw parketvloer verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat uw parket er altijd mooi uit blijft zien. Maak daarom op tijd een afspraak met uw parket vakman voor het schuren, oliën of lakken van uw parketvloer of houtenvloer.

Parket schuren
Parket schuren is vaak nodig bij (water)schade, slijtage van parket en verbouwing of uitbreiding van een ruimte. Verkleuring van parket kan ook reden zijn dat wij uw houten vloer schuren. Stofvrij schuren van uw parketvloer doen wij met de modernste machines, zodat uw parketvloer of houtenvloer er weer als nieuw uit komt te zien. Of u nu na het schuren van parket kiest voor parket lakken, oliën of roken, kleuren of whitewash; in alle situaties kunt u rekenen op onze deskundige expertise en vakkundige reparatie.

Parket schuren en parket lakken
Geniet u al jaren van uw parketvloer maar twijfelt u aan de kleur lak door bijvoorbeeld vergeling? Laat ons uw parketvloer weer een nieuw leven inblazen door te kiezen voor parket lakken. Wij kunnen de oorspronkelijke kleur van het hout terughalen door uw parketvloer af te werken met de juiste parketlak. Of we voorzien uw parket op uw verzoek van een nieuwe kleur lak. Ook donker of sterk vervuilde houtenvloeren behandelen wij en voorzien we van de mooiste parket lakken. Na het parket lakken ziet uw parketvloer of houtenvloer er weer uit als nieuw.

Parket schuren en parket oliën
Uw parketvloer is geolied en wordt vaal? Dan wordt het hoog tijd voor het schuren en oliën van van de parketvloer. Door onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap pakken wij uw parketvloer professioneel aan. Uw parketvloer of houtenvloer wordt stofvrij geschuurd en met een hoogwaardige parket olie afgewerkt. Uw parket ziet er na de behandeling weer uit alsof het parket net gelegd is.

Parket schuren en parket white wash

Parket roken en white wash van parket is een uniek procedé waarmee wij uw bestaande houtenvloer kunnen veranderen tot een parketvloer met een mooie grijze authentieke uitstraling. Uw parketvloer schuren wij stofvrij en vakkundig, waarna wij de parketvloer roken. Door het roken van het parket ontstaat een basiskleur met een grijze ondertoon. Er kan gekozen worden voor een parket white wash in verschillende pigmenten.

Schuren van parket bij schade
Verzekeringsmaatschappijen vragen onze deskundige expertise voor vakkundige reparatie bij schade aan bestaande parketvloeren. EDRO Parket is ook gespecialiseerd in restauratie van hele oude parketvloeren of houtenvloeren. Een professionele herstel zorgt ervoor dat ook hele oude houten vloeren jaren meegaan. Laat daarom het schuren van parket over aan een vakman.

Parket specialist uit Twente
Wij schuren parketvloeren of houtenvloeren in heel Nederland, met name in: Albergen - Almelo - Borne - Delden - Deventer - Enschede - Hardenberg - Hellendoorn - Hengelo - Losser - Nijverdal - Oldenzaal - Overijssel - Rijssen - Tubbergen - Twente - Vriezenveen - Vroomshoop - Wierden - Zenderen

 

Stel een vraag over een product:

 *
 *
 *
 *
 *
 *