Betongiet vloer

Een strakke gladde gietvloer

Bent u op zoek naar een strakke onderhoudsvriendelijke gladde gietvloer? Ook voor beton gietvloeren bent u bij Edro Parket aan het juiste adres. Al een tijdlang zijn gietvloeren aan een grote opmars begonnen, mensen die van een strakke inrichting en of industriële inrichting houden kozen al vaak voor een gietvloer. Ook bij ons kunt u terecht voor een beton gietvloer, dit is een duurzame naadloze vloer die we over de meeste bestaande vloeren kunnen leggen, of over een afwerkvloer.

Aan deze betonlookvloer zitten vele voordelen, zo werkt deze vloer brandvertragend, is deze geluidsdempend, het is een duurzame vloer, de vloer heeft een anti-slip werking, uitstekend geschikt voor vloerverwarming, de betonlook stoot vuil en stof af waardoor deze perfect geschikt is voor mensen met een allergie, en niet te vergeten dat het een onderhoudsvriendelijke vloer is. En wat te denken van de uitstraling van deze vloer, deze oogt zowel stoer als warm en strak, hierdoor komt deze vloer echt tot zijn recht in verschillende soorten woningen.

Van oude boerderijen tot strakke nieuwbouwwoningen, van alles is er mogelijk! Wilt u meer informatie hebben over deze vloer, of de vloer in het echt bekijken en aanvoelen? U bent van harte welkom in onze showroom te Zenderen.