Onze projecten

Eiken houten visgraatvloer gelegd in een Hongaarse punt

Een eiken visgraat vloer gelegd in een Hongaarse punt is echt de nieuwe trend in vloeren.

De vloer is leverbaar in diverse afmetingen en natuurlijk in verschillende graden, zoals 45 en 60 graden. Een 60 graden komt goed tot zijn recht in een wat bredere woonkamer.

Geïnteresseerd in zo’n vloer? Kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies, of neem telefonisch contact met ons op!

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.