Onze projecten

Leggen vloer Borne

We zijn de specialist van Twente in nieuw te leggen vloeren of schuren van uw oude parketvloer. Tevens leveren en leggen we ook pvc vloeren.

Een nieuwe uniek  mooie eiken houten vloer hebben we mogen leggen in Borne. De klant heeft gekozen voor lange planken. Onze parketteurs hebben deze afgewerkt met een ultra matte olie met kleur. De klant is zeer tevreden met het resultaat.

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.