Onze projecten

Houten vloer leggen op vloerverwarming te almelo

Deze parket vloer, uit de Franse collectie, is gelegd op een Heat-Foil ondervloer.

Eerst hebben we de leidingen van de ingefreesde vloerverwarming dicht gestreken. Daarna is de Heatfoil ondervloer gelegd, waar de parketvloer zwevend op komt te liggen

Wanneer u geen mogelijkheid heeft om de parketvloer te verlijmen op de ondervloer, bieden wij u de mogelijkheid om de parketvloer zwevend te leggen op een Heat-Foil ondervloer, zodat u de meeste rendament haalt uit uw vloerverwarming. Uniek door ons gelegd kunt dit zelfs gebruiken als hoofdverwaming.

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.