Onze projecten

Parketvloer leggen Amsterdam

De specialist voor Amsterdam als het gaat om het schuren, bewerken of plaatsen van een vloer. Ook zijn wij gespecialiseerd in het leggen van authentieke visgraat vloeren. 

We hebben in een nieuwe notaris woning in Amsterdam een oude Franse vrisgraat parketvloer gelegd, in een Hongaarse punt patroon (60 graden).
Deze vloer is afgewerkt met een grijze fetusto olie, deze olie zorgt voor een mooie authentieke uitstraling.

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.