Onze projecten

Parketvloer schuren Almelo

Dit is een eiken stroken parketvloer. Zoals u op de eerste foto kunt zien was de vloer echt toe aan een gehele schuurbehandeling en hebben we deze vervolgens afgelakt met een 2-componenten olie.

De tweede foto is de vloer na alle schuurbeurten en nog niet weer afgewerkt. Deze uitstraling kan ook behouden blijven als we de vloer af gaan werken met een ultramatte zeer licht houdende industriële lak.

Op de laatste foto ziet u de prachtig honingkleurige uitstraling nadat de vloer is uitgewerkt met de 2-componenten olie.

 

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.