Onze projecten

Parketvloer schuren Dinkelland

Op een prachtige locatie in het mooie Dinkelland, hebben wij in opdracht een parket vloer opnieuw geschuurd en afgewerkt met hardwaxolie. Ook in Dinkelland zijn wij de specialist op het gebied van leggen, schuren en kleuren van uw houtenvloer en parketvloer.

Onder het Twentse Dinkelland vallen de volgende mooie plaatsen: Denekamp, Ootmarsum, Rossum, Deurningen, Saasveld, Noord Deurningen, Tilligte, Agelo, Oud Ootmarsum, Nutter

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.