Onze projecten

Parketvloer schuren Zwolle

De specialist voor Zwolle als het gaat om het schuren, lakken of oliën van uw parketvloer of houtenvloer.

Edro parket in Zenderen is het adres voor het schuren van parket vloeren of houten vloeren als u in Zwolle woont.

Één van de laatste schuuropdrachten was in Zwolle, een prachtige en karakteristieke woning. De parketvloer werd gerenoveerd, geschuurd en voorzien van een nieuwe kleur 2K olie.
Deze vloer is zorgvuldig door ons geschuurd, vervolgens geborsteld en daarna voorzien van een nieuwe 2K olie. Deze olie is uiterst sterk, mat en in allerlei kleuren te verkrijgen, een verademing voor uw parketvloer.

Naast het schuren van parket vloeren, voeren wij in Zwolle ook geregeld onderhoud uit aan bestaande parketvloeren.

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.