Onze projecten

PVC-vloer gelegd in Het Stadshuis te Almelo

Recent hebben wij deze klik-PVC visgraat vloer geleverd en ook gelegd, in de kleur honing, in het oude gemeentehuis van Almelo: ‘Het Stadhuis’. Dit oude gemeentehuis is omgetoverd tot een luxueus appartementencomplex, waar deze prachtige visgraat helemaal tot z’n recht komt. De vloer is zeer authentiek, met een hoge diversiteit in de designs van de planken. Het is een watervaste PVC, die rechtstreeks gelegd kan worden op de betonvloer, zonder het eerst te egaliseren. Door de geïntegreerde ondervloer, is deze vloer zeer geluidsreducerend en ook geschikt voor vloerverwarming.

Geïnteresseerd in zo’n vloer? Kom bij ons langs in de winkel voor persoonlijk advies, of neem telefonisch contact met ons op!

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.