Onze projecten

PVC vloeren

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout. Het is net zo makkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Wij zijn de specialist voor PVC vloeren als het gaat om leggen.

Deze mooie pvc vloer hebben wij gelegd in een karakteristieke woning in Almelo. De kleur hebben wij samen met de klant uitekozen, en komt mooi tot zijn recht in deze kamer.

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.