Onze projecten

Traprenovatie en vloerafwerking Almelo

Bij Edro Parket zijn we trots op ons recente project in Almelo, waar we een traprenovatie hebben uitgevoerd en de vloer met de grootste zorg hebben behandeld. Dit project belichaamt onze toewijding aan vakmanschap en esthetiek.

Traprenovatie:

Voor de traprenovatie hebben we gebruikgemaakt van een borsteltechniek om de natuurlijke houtnerf prachtig naar voren te brengen. Het resultaat was verbluffend, met een trap die niet alleen visueel indrukwekkend is maar ook langdurig bestand is tegen dagelijks gebruik. De keuze voor intensive black olie gaf de trap een eigentijdse en chique uitstraling.

Vloerafwerking:

Onze vloerafwerking begon met een grondige schuur- en borstelbehandeling, gevolgd door het aanbrengen van een kleur olie die naadloos samenviel met de trap. De afwerking met ultra matte twee componenten olie resulteerde in een vloer die niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk.

Dit project was een ware transformatie van de trap en de vloer, waarbij vakmanschap en aandacht voor detail centraal stonden. Onze klant was buitengewoon tevreden met het eindresultaat en geniet nu van een prachtige, vernieuwde ruimte.

Klaar voor uw eigen project?

Wilt u ook een buitengewone traprenovatie en vloerafwerking? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult op maat. Bij Edro Parket staan we klaar om uw wensen werkelijkheid te maken.

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.