Onze projecten

Traprenovatie Zutphen

Voor een klant in Zutphen hebben we onlangs deze eiken trap mogen renoveren, deze trap is eerst diverse malen geschuurd en vervolgens afgewerkt met een 2K olie in een white wash kleur.

Op deze manier heb je weer een gehele nieuwe trap, deze olie is vuil en waterafstotend en echt bikkelhard, ideaal dus voor een houten trap.

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.