Onze projecten

Vloer schuren Denekamp

Voor een klant in Denekamp hebben wij deze mooie vloer geschuurd en afgewerkt met lak.

Op een prachtige locatie in het mooie Dinkelland in de plaats Denekamp, hebben wij in opdracht een parket vloer opnieuw geschuurd en afgewerkt met lak.Ook in Denekamp zijn wij de specialist op het gebied van leggen, schuren en kleuren van uw houtenvloer en parketvloer.

Onder Dinkelland vallen de volgende  plaatsen: Denekamp, Ootmarsum, Rossum, Deurningen, Saasveld, Noord Deurningen, Tilligte, Agelo, Oud Ootmarsum, Nutter

De vakspecialist van Twente als het gaat om schuren, lakken en oliën van uw houten vloer of parketvloer. Maak op tijd een afspraak voor het schuren en lakken of oliën van uw parketvloer. U kunt er zelfs voor kiezen om het toekomstige onderhoud van uw parketvloer aan ons over te laten. Het schuren van parket kan nodig zijn na bijvoorbeeld een schade na een verbouwing, bij slijtageplekken of voor verandering van kleur. Het beste uiteraard om de parket of houten vloer op tijd te laten schuren en behandelen. Naast het schuren van parket vloeren voor particulieren, voer ik ook werkzaamheden uit voor bedrijven, instellingen en gemeenten. Het gaat om scholen, kantoren, winkels, restaurants, hotels kastelen, sportzaken kloosters, overheidsgebouwen en bowlingbanen.