Parket Almelo

Parket Almelo, EdRo is uw adres

EdRo Parket is uw nummer één adres voor parket in Almelo. Binnen 10 minuten rijden bent u al in onze showroom. Als ervaren parketspecialist zijn wij u van dienst met de mooiste vloeren. In onze collectie vindt u altijd een vloer die aan al uw wensen en eisen voldoet. Wij leveren uw vloer en zorgen ervoor dat deze vakkundig wordt gelegd. Daarbij zijn wij u ook graag van dienst met onderhoud. Zo houdt u uw vloer in optimale conditie en verlengt u de levensduur. Wilt u zelf zorgen voor onderhoud? Ook voor al uw onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht. Wij zijn uw allround specialist voor parket in Almelo en omstreken.

Parket in Almelo voor elk budget

Wanneer u een parketvloer aanschaft, doet u altijd een toekomstgerichte investering. Een parketvloer vergt doorgaans een grotere investering dan een andere soort vloer. Hier krijgt u echter een hoop voor terug. Niets kan tippen aan de kwaliteit, uitstraling en levensduur van echt hout.

Dat dit type vloer in de basis kostbaarder is dan de meeste andere vloeren, wil niet zeggen dat u qua prijs niets te kiezen hebt. Wij zijn dé specialist op het gebied van parket in Almelo en de wijde regio in elk segment. Zo leveren wij budget parketvloeren waar u desalniettemin uitstekende kwaliteit van mag verwachten, traditionele parketvloeren, maar ook premium parketvloeren uit het hoge segment. Iedereen die parket in Almelo zoekt, zal dus bij ons slagen.

Wij zorgen voor een vloer zoals u wilt

Als ervaren specialist doen wij uiteraard meer dan alleen het verkopen van vloeren. Wij willen dat uw vloer precies wordt zoals u wilt. Met een kwalitatieve parketvloer kunt u, zeker met het juiste onderhoud, vele decennia voort.

Om te zorgen voor de perfecte vloer bieden wij u in de eerste plaats een brede collectie van diverse merken. Of u nu houdt van smalle of brede planken, licht of donker, traditioneel of visgraat en klassiek of modern: u zult altijd een vloer in onze collectie vinden die bij uw wensen en eisen aansluit. Omdat wij niet alleen vloeren verkopen en leggen, maar ook naar wens afwerken (wij kunnen parket schuren en vervolgens beitsen, oliën, roken of white washen of lakken), zijn wij uitgegroeid tot een gewaardeerde specialist.

Bekijk projecten van parket in Almelo

Wilt u een goed idee krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van parket in Almelo? Dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom in onze showroom. Wij beantwoorden graag uw vragen en nemen de tijd om u van meer informatie te voorzien en voorbeelden te tonen. Bekijkt u ook eens de onderstaande voorbeelden:

Bezoek onze uitgebreide showroom met prachtige parketvloeren aan de Hoofdstraat 41 in Zenderen of bel voor meer informatie: 074 26 73 509

EDRO Parket is uw specialist voor parketvloeren in Almelo.

Parket Almelo
Edro Parket & Woonaccessoires
  • Edro Parket & Woonaccessoires
  • Hoofdstraat 41a
  • 7625 PA Zenderen
Vandaag
Toon alle openingstijden >

Stel uw vraag