Gratis levering Bij bestelling boven €50

Veilig en snel betalen Met uw eigen bank via iDEAL

Betrouwbaar bezorgd Wij versturen via Post NL

Parket Schuren

eiken vloer schuren
€ 12,50

Parket schuren
Parket schuren is vaak nodig bij (water)schade, slijtage van parket en verbouwing of uitbreiding van een ruimte. Verkleuring van parket kan ook reden zijn dat wij uw houten vloer schuren. Stofvrij schuren van uw parketvloer doen wij met de modernste machines, zodat uw parketvloer of houtenvloer er weer als nieuw uit komt te zien. Of u nu na het schuren van parket kiest voor parket lakken, oliën of roken en whitewash; in alle situaties kunt u rekenen op onze deskundige expertise en vakkundige reparatie.

Stofvrij schuren van uw parketvloer. De afwerkbehandelingen kunt u eventueel zelf doen.
Misschien heeft u al jaren en jaren plezier van uw parketvloer. Ook vloeren van de beste kwaliteit veranderen van kleur en worden vaal Laat ons uw parketvloer weer een nieuw leven inblazen. Met een oppervlakte behandeling laten wij hem weer uitstralen als toen hij weer net gelegd was.

Nieuwe uitstraling
Heeft u uw vloer overgenomen van de vorige bewoners, maar is hij eigelijk niet naar uw smaak? Er zijn talloze mogelijkheden om uw vloer een geheel nieuwe uitstraling te geven. Een andere behandeling kan uw vloer een totaal andere look, maar  ook een ander comfort geven. U hoeft dus nog lang niet over een andere vloer na te denken.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een professioneel advies!

Schuren van parket bij schade
Verzekeringsmaatschappijen vragen onze deskundige expertise voor vakkundige reparatie bij schade aan bestaande parketvloeren. EDRO Parket is ook gespecialiseerd in restauratie van hele oude parketvloeren of houtenvloeren. Een professionele herstel zorgt ervoor dat ook hele oude houten vloeren jaren meegaan. Laat daarom het schuren van parket over aan een vakman.

Bereken de prijs van uw vloer
Rechts van de afbeelding kunt u alle stappen volgen voor het schuren van uw vloer. U vult het aantal meters van uw vloer in en geeft alle opties aan die u graag wil laten doen. Na het doorlopen van alle stappen, weet u de exacte prijs van de door u samengestelde vloer... inclusief 21% btw. Wilt u bepaalde aanpassingen die niet als optie staan vermeld, laat het ons dan weten.

* Voor parketvloeren onder de 25 m2 berekenen wij een meerprijs.

€ 12,50
m
€ 0
Printen