Gratis levering Bij bestelling boven €50

Veilig en snel betalen Met uw eigen bank via iDEAL

Betrouwbaar bezorgd Wij versturen via Post NL

Schuren en Oliën

€ 19,50

Parket schuren en parket oliën
Uw parketvloer is geolied en wordt vaal? Dan wordt het hoog tijd voor parket oliën. Door onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap pakken wij uw parketvloer professioneel aan. Uw parketvloer of houten vloer wordt stofvrij geschuurd en met een hoogwaardige 2k parket olie afgewerkt. Uw parket ziet er na de behandeling weer uit alsof het parket net gelegd is.

De meest toegepaste vorm van een parketvloer schuren en daarna afwerken, is de houten vloer voorzien van 2 komponent olie. Een vloer die met een 2 komponent is afgewerkt is mooi mat van uitstraling. Een 2 komponent olie kan door toevoeging van kleurpigmenten in vele kleuren geleverd worden, hierdoor kan op uw houten vloer bijna elke gewenste kleur (mits de houtsoort dit toelaat). Na het aanbrengen van de 2 komponenten olie ontstaat er een duurzame en krasbestendige beschermlaag. De 2 komponenten olie is vuil en waterafstotend. 

De met 2 komponenten olie behandelde houten vloer kunt u het beste reinigen door middel van dweilen met water met daarin reinigingsmiddel voor een 2 komponenten olie. 
Mochten er na verloop van tijd toch slijtage plekken ontstaan, kunt u deze heel eenvoudig behandelen met onderhoudsolie. Uw vloer is dan weer als nieuw.

Bereken de prijs van uw vloer
Rechts van bovenstaande afbeelding kunt u alle stappen volgen voor het schuren en oliën van uw vloer. U vult het aantal meters van uw vloer in en geeft alle opties aan die u graag wil laten doen. Na het doorlopen van alle stappen, weet u de exacte prijs van de door u samengestelde vloer... inclusief 21% btw. Wilt u bepaalde aanpassingen die niet als optie staan vermeld, laat het ons dan weten.

* Voor parketvloeren onder de 25 m2 berekenen wij een meerprijs.

 

€ 19,50
m
€ 0
Printen