Gratis levering Bij bestelling boven €50

Veilig en snel betalen Met uw eigen bank via iDEAL

Betrouwbaar bezorgd Wij versturen via Post NL

Dubbel Gerookt / Trans.

Dubbel gerookt transparant Edro Parket Zenderen
€ 75,00

Premium collectie

Kenmerken

De vloeren uit de premium collectie hebben een country sortering en worden met veel zorg en aandacht gemaakt door écht origineel handwerk. Het verouderden, polijsten, roken en afwerken van elke afzonderlijke plank is authentiek en origineel mensenwerk. Hierdoor zijn alle planken van de Premium collectie- vloeren voor aflevering al zeker vijf keer door verschillende handen gegaan. Iedere plank is dan ook minstens vijf keer nagekeken op eventuele mankementen. In deze tijd van massaproductie onderscheiden de vloeren uit de premium collectie zich van de rest door deze hoogstaande origineel handgemaakte kwaliteit.

Naast deze zorg en aandacht, kent het product een aantal innovaties. De verbetering bij deze vloeren zit in de 2K-olie afwerklaag die zo sterk wordt dat een zorgeloze vloer ontstaat. De basis ligt in de verdere optimalisering van het kiezelzuur in de 2K-olie laag. Tevens wordt gebruik gemaakt van andere ontwikkelde technieken waardoor de vloeren uit de premium collectie een nog origineler en authentieker uiterlijk krijgen.

Kenmerkend voor de vloeren uit de premium collectie is dat deze als echte antieke vloeren licht glanzen omdat door al het lopen, de zachte zomernerf is weggesleten terwijl de harde winternerf er nog staat. Dit effect wordt gecreëert door de vloeren eindeloos te polijsten, tot wel 17 keer!

Vloerverwarming

De vloeren uit de premium collectie geven u de warme authentieke uitstraling van hout maar dan zonder de bekende bijwerkingen van dit mooie natuurproduct. De gehele premium collectie is dan ook een vorm- en watervast product, volledig vloerverwarmingsgeschikt.

Onderhoud

De trefwoorden van de Premium collectie vloeren zijn: zorgeloos, onderhoudsarm, leefvloer en repareerbaar.

Het leefgemak van de vloer ontstaat door de natuurlijke onregelmatigheid van het verouderen van het eiken hout. Áls er iets valt is er niet meteen een probleem. Een deukje past simpelweg in het beeld, de vloer wordt zo eigenlijk nog mooier. Het onderhoudsgemak ontstaat door de vloer te impregneren en af te werken met een melkzuurbestendige 2K-olie, versterkt met kiezelzuur. Het kiezelzuur (een oxidestof uit glas) vormt een glazuurlaag op de oliebestanddelen waardoor de vloer slijtbestendiger wordt. Tussentijds worden onze vloeren laag na laag nog een aantal keer machinaal nabewerkt om de 2K-olie met glazuurlaag nog meer te verdichten. Dit proces geeft de vloer haar unieke kwaliteit.

Het onderhoud beperkt zich hierdoor tot het droog schoon maken van de vloer (droge katoenen stofwisser of stofzuiger met borstel). Kleverige vlekken kunt u schoonmaken met cleaner. En voeding aan de vloer kunt u geven met onderhoudswas.
U leest het ... Premium collectie behoeft minimaal onderhoud maar is altijd repareerbaar bij schade!!!

Voordelen

  • Duits/Nederlands kwaliteitsproduct met 5 jaar garantie
  • Zeer slijtvaste toplaag
  • onderhoudsarm en repareerbaar
  • Kunnen zowel zwevend (los) als rechtstreeks op de ondervloer (verlijmd) gelegd worden
  • Toe te passen in combinatie met vloerverwarming, ook als dit uw hoofdverwarming is.

 

 

€ 75,00
m
m
€ 0
Printen