Over ons

Maak kennis met Edro

Al meer dan 20 jaar vertrouwd met hout. Meer dan 20 jaar vakmanschap en kwaliteit met het mooiste natuurproduct: hout. Edro Parket is in de loop der tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een uitstekende naam op het gebied van houten vloeren. Maar ook voor PVC en laminaat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen en schuren vloeren in Almelo, Borne, Oldenzaal, Hengelo, Wierden, Vriezenveen kortom u kunt ons in heel Overijssel en ver daarbuiten vinden. Uitstekende kwaliteit voor een gunstige prijs staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer dan 20 jaar specialisme

Edro Parket is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leggen en schuren van houtenvloeren. Goede kwaliteit, daar gaat het om bij Edro Parket. Uw parketvloer onderhouden, restaureren of speciaal behandelen voor een magnifieke uitstraling is onze specialiteit. Bij b.v. een waterschade of uitbreiding van de parketvloer kunt u rekenen op deskundig advies en een vakkundige reparatie.

Ook hebben we voor elk wat wils op gebied van PVC en laminaat. Om zelf zwevend te leggen, met een perfecte click verbinding. Maar natuurlijk kunnen wij van Edro Parket dit ook geheel voor u verzorgen.

Uitgebreide showroom

In onze showroom te Zenderen hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan vloeren. Zoals Fetusto, oud frans eiken vloeren tot Douwes Dekker PVC en Parador laminaat. Ook vindt u in onze showroom een groot scala aan woondecoratie. In ons assortiment vindt u Eichholtz, Riverdale, Colmore, Long Island Living en vele andere merken. Prachtige schilderijen, Deco-panelen, klokken, potten, en vazen. Te veel om op te noemen.

Dus aarzel niet en kom gezellig winkelen bij Edro Parket en woonaccessoires, u bent van harte welkom in onze showroom.